Authentiek,
next level

4-maanden online programma voor directeuren

Je voelt een intense drive om bij te dragen aan de wereld. Jij bent niet alleen directeur geworden omdat je vrijheid wilde, maar ook omdat je een positieve impact wilde maken. Op dit moment gaat het best oké. Je baas is tevreden, de kpi’s worden gehaald, de klanten zijn tevreden, maar je voelt aan alles dat er meer in zit. Nog veel meer. Je hebt alleen even een groepje mensen nodig die je daarin richting geven om zoveel mogelijk impact te maken. En dat wil je vooral op je authentieke eigen manier.

Daarnaast denk je zo anders dan de meeste mensen. Waar anderen alleen hun hoofd gebruiken, doe jij ook dingen op gevoel en intuïtie. Je merkt dat het bevrijdend is, maar tegelijkertijd mis je daardoor soms ook mensen die jou begrijpen en die dezelfde manier van denken en doen hebben als jij. Je mist het om ‘volle bak’ jezelf te zijn en daarmee ook op jouw manier ambitieus te kunnen zijn.

Hier zul je je gelijkgestemden vinden.

Dit is een kort programma om samen te groeien naar je next level.

Herken je?

Dat je toch al een tijdje op dezelfde manier je kunstje doet. Je wordt weer in de waan van de dag getrokken, terwijl je op strategisch niveau het verschil maakt. De dingen gaan zoals ze gaan en er worden wellicht weinig kritische vragen over gesteld. Je wilt meer, er zit meer in.

 

Dat je ondanks dat je nu geen pakken meer draagt, omdat je thuis zit, je weinig vrijheid en vertrouwen ervaart.

 

Je werkt je het schompes, maar voor wie en voor wat doe je dat eigenlijk? Je komt niet toe aan het werk dat je echt leuk vindt.

 

Dat je dacht als ik eenmaal op deze plek in de organisatie zou zitten, dan… Is dit het nu? Dat je zoekt, worstelt, ploetert. En soms ook even helemaal niet, dan gaat het te makkelijk. De buitenwereld vind dat je dankbaar moet zijn. Poeh, en het is niet van jou. Je haalt er geen voldoening uit. Je bent moe en mist inspiratie.

 

Inhoud van het 4-maanden online programma

4x lunch&learn online met een groep gelijkgestemden. Dit is echt iets cools en unieks met mensen zoals jij. Je bouwt onderling een band op. Je kunt op verschillende momenten in het programma instromen. Als je dus ‘ja’ zegt tegen dit programma, kan je meteen instappen.

 

Een week voor iedere lunch&learn krijg je een aantal voorbereidingsvragen van mij. Jouw antwoorden hierop stuur je me per mail toe. Dit gebruik ik als input om de lunch&learns voor te bereiden.

Korte reflectie + actie na de lunch&learn.

Whatsapp groep: Ondewerg komen er vragen. En die kan je hier stellen. Ook kunnen jullie elkaar altijd kunnen bereiken met vragen, ideeën, inspiratie en tips. Je leert hoe anderen dingen aanpakken, waardoor er een organisatie kruisbestuiving ontstaat.

Whatsapp groep: Ik zal daar zelf ook 1x per week voor inspiratie zorgen.

Resultaten van authentiek, next level:

Z

Het is bizar hoeveel meer rust, plezier, energie en resultaten.

Z

Je bent weer in balans met jouw energie, en maakt moeilijke keuzes, wat resulteert in een makkelijk leven.

Z

Je weet waar je goed in bent, draagt dat uit en je hebt missievolle en inspirerende impact.

Z

Je bent geïnspireerd. Dat is aanstekelijk voor je omgeving. Het gaat weer als vanzelf.

Z

Je doet dit ook echt voor jezelf, breekt door je obstakel heen en doet het echt voor het eerst in tijden weer eens anders. Dat voelt mega bevrijdend. Je kan bijna niet wachten tot de volgende gelegenheid zich voordoet om weer iets nieuws te proberen, want het is en lol en het heeft meteen effect op alles en iedereen.

De investering is slechts 247,-

Twijfel je of dit programma bij je past, neem dan even contact met me op.

Inschrijving

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en worden deze niet gedeeld met derden.
Zie ook mijn privacy verklaring.

Wil jij ook inspirerend zijn tussen de hakken en stropdassen?

Zorg dan dat je mijn maandelijks berichten krijgt die ook jou gaan inspireren en ontvang mijn gratis e-book met 4 kritische spiegelvragen om je inspiratie weer op gang te helpen. 

You have Successfully Subscribed!