Authentiek jezelf zijn 

door | jul 20, 2022 | Blog | 0 Reacties

De zomer is een goede tijd om te reflecteren. Waar ben je trots op? Waar ben je dankbaar voor? En vooral: hoe kun je nog dichterbij je authentieke zelf komen in je privéleven, je werk én je leiderschap?

Laat ik beginnen met een voorbeeld uit mijn privéleven. Een maand geleden werd mijn zoon Royd 4 jaar. En dus is hij aan het wennen op school. Enuh, als ik eerlijk ben, ik ook ;-).

We hebben als gezin besloten om Royd niet naar de BSO te laten gaan, maar hem uit school op te halen. Een intuïtieve keuze, waarbij de aandacht voor ieder individuele gezinslid voorop staat.

Ik geloof dat je deze intuïtieve, vrouwelijke manier van keuzes maken, ook heel goed kunt inzetten in je leiderschap. Kijk maar eens naar deze video die ik hierover opnam:

Als je dichterbij je authentieke zelf en bij jouw eigen energie komt, dan kom je daarmee ook sneller tot resultaten. Dat is authentiek leiderschap voor de leiders die weten dat zij een leider zijn in hart en nieren. De mensen om je heen willen zien hoe je het doet, in je energie zijn en je als leider volgen. Neem hen mee in de resultaten die je wilt brengen, zodat je hen meeneemt in de transformatie op lange termijn.

Herken je jezelf hierin, dan raad ik je aan om eens te kijken naar mijn programma: Authentiek jezelf zijn. Voor leiders die hun eigen pad met pleasure lopen richting slimme, snelle en simpele resultaten. 10 maanden lang gaan we samen online op weg om in verbinding met jezelf jouw waardevolle resultaten te behalen en meer! Er zijn al meerdere waanzinnige leiders bij. Leer hier meer over het programma.

Wil je weten of het programma ook iets voor jou is, stuur me dan een mail en we plannen een call in!

Je las een blog van Karianne Kalshoven.

Executive coach voor directeuren en beslissers.

Reageren op deze blog vind ik leuk en delen mag altijd!

Meer artikelen

Lees ook: Effectief en met Energie vergaderen
Lees ook: 15 Reflectie vragen

Lees ook: Hoe je een ruzie ook kunt oplossen 

Samen aan de slag?

Boek hier een gratis inspiratiesessie 

En verder

Wie is Karianne  

Wil jij mijn berichten direct in je mailbox ontvangen?

Meld je dan hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.