INSPIRATIEsessie

 

Plan nu een inspiratie sessie!

Veel directeuren worstelen met zichzelf en daardoor hun leiderschap. Het niet helemaal tevreden zijn met hoe dingen zijn. Ik zie hen veel tijd en energie in hun werk steken, terwijl ze daarin zoeken naar helemaal zichzelf te zijn op het werk. Frustrerend! Het is een teken dat er iets niet klopt. Je kunt je vinger er niet helemaal op leggen.

Tijdens de sessie denk ik met jou mee. We maken kennis en ik geef je direct een aantal concrete tips.

Mijn doel is om je van de frustratie af te helpen. Soms doe ik dat door een samenwerking aan te gaan. Soms verwijs ik je door naar iemand anders als ik het idee heb dat hij of zij je beter zou kunnen helpen.

  • Gratis 1-op-1 inspiratie sessie van 30 minuten per telefoon.
  • Ik deel in deze gratis inspiratie sessie minimaal 2 belangrijke inzichten met je om je persoonlijk en inspirerend leiderschap een boost te geven en te zorgen voor meer resultaten met meer gemak. Gegarandeerd!

Wil je kennismaken en concrete tips ontvangen, toegespitst op jouw situatie? Ik kijk er naar uit!

Deze mensen gingen je voor…

 

Inspirerende mensen, die zich bevrijd voelen en waanzinnige resultaten behalen door zichzelf te zijn.

Rob Eijsbouts

Directeur Stelvio coaching & advies

Met Karianne heb ik een gesprek gehad en ik vond het heel knap hoe goed zij luistert. Ze hoort niet alleen mijn woorden, maar ook het sentiment dat eronder schuilgaat. Vervolgens legt ze het verhaal redelijk prikkelend en stellig bij me terug, dan heeft ze me wel. Ze weet me echt te activeren. Als voorbeeld: mijn bedrijf is een partnerschap met drie anderen en soms heb ik de neiging om twee meer senior collega’s sterk te bewonderen om hun kunnen. Karianne benoemt dan dat elke leider meester én leerling is. In die leerling zit de gelijkwaardigheid, ik heb weer expertise op andere terreinen. Door dat andere perspectief heeft ze me geholpen mijn eigen leiderschap te waarderen, vooral ook doordat ze dat op een erg respectvolle manier doet. Bovendien merk je dat ze echt plezier heeft in wat ze doet, dat werkt aanstekelijk.’

 

Ingrid Pauwels

Regiomanager DELA

Ik heb met Karianne een telefonische gesprek gehouden en zij heeft me echt vooruit geholpen; ik kwam tot dit gesprek doordat ik de toon in haar nieuwsbrief zo open en prettig vond. Op het gebied van mijn scriptie had ze een gouden tip: zonder die tip weet ik zeker dat ik weken extra nodig had gehad om hem af te maken. Daarnaast had ze goede adviezen wat mijn verdere loopbaan betreft. Na 22 jaar bij dezelfde werkgever merkte ik dat ik erg op zoek was naar vrijheid. Karianne zei tegen me dat vrijheid niet per definitie samenhangt met de vorm van een functie maar zeker ook te vinden is in een functie zelf. Ze hielp mij mijn wensen niet op te hangen aan een specifieke werkvorm. Karianne had ook mijn scriptie zomaar uit zichzelf gelezen; dat vind ik kenmerkend voor haar: zij geeft eerst.’

 

Wil jij ook inspirerend zijn tussen de hakken en stropdassen?

Zorg dan dat je mijn maandelijks berichten krijgt die ook jou gaan inspireren en ontvang mijn gratis e-book met 4 kritische spiegelvragen om je inspiratie weer op gang te helpen. 

You have Successfully Subscribed!