authentiek jezelf zijn

Voor leiders die hun eigen pad met pleasure lopen richting slimme, snelle en simpele resultaten

            Het is een pleasure om authentiek te zijn:

V

Je bent dichterbij jezelf en dat voelt vrij.

V

Je neemt met gemak nieuwe mensen aan in je team. Je bent aantrekkelijk om voor te werken.

V

Je haalt slim, snel en simpel je eigen resultaten, die bijdragen aan het grotere geheel.

V

Je geniet van het pad. Pleasure in de dingen die je doet.

V

Je neemt besluiten op de juiste momenten met de juiste woorden, zodat de rest je makkelijk volgt in je besluit.

V

Winst in geld en in tijd. Je hebt ook tijd voor dat wat het allerbelangrijskte is in je leven

De resultaten zijn nog mooier dan je voor ogen hebt, daar gaan we voor!

Barbara Boontjes

MT lid, Accountantskantoor

Dit groepsprogramma brengt me dichterbij mezelf. Daardoor heb ik een droomreis gemaakt. Iedere keer als Karianne een thema besprekt, ben ik daar op een of andere manier altijd mee bezig. Ik heb meerdere coaches gehad in het verleden. Voor het eerst lukt het me om echt te transformeren naar die persoon die ik ben.

Directeur

 

Ik ben weer bij mezelf. Mijn band met mijn gezin is versterkt, als directeur durf ik nu op mijn manier leiding te geven en dat is op een vrouwelijke manier.  Resultaten behaal ik op een lichte manier. Ik heb mijn  eerste stappen gezet richting mijn droomleven, er is extra geld binnengestroomd om dat droomleven vorm te geven. Echt Goud!

SHARON SMIT

Strategisch samenwerkingsspecialist

‘Ik ben frequent klant van Karianne. Nu doe ik haar groepsprogramma. Ik heb een opdracht op strategisch niveau, precies zoals ik het wilde. Een grootster resultaat dan ik dacht dat mogelijk was. Ze ziet altijd scherp waar het niet stroomt of loopt en wat een weg is om de boel weer in beweging te krijgen, cruciaal voor mijn opdrachten als samenwerkingsspecialist.

Leiden vanuit je eigen zijn

Als je je verantwoordelijkheid met lichtheid wilt dragen, vanuit het zijn wie je echt bent, neem je de juiste besluiten, gegrond en snel. Daarin neem je de mensen uit je team mee. Met meer tijd en ruimte om te werken aan dat wat je echt belangrijk vindt om het verschil te maken voor de veranderingen die er in alle organisaties zijn. Je wilt oplossingen voor vragen, uitdagingen die spelen met heldere grenzen, waarbij je energiek en pleasure aan het werk bent en blijft. De juiste dingen zeggen en doen, waardoor een stroomversnelling ontstaat, iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid pakt en je precies doet wat in de situatie past om makkelijker en effectiever te werken, je persoonlijke, team en organisatieresultaten worden gehaald.

“Authentiek jezelf, behaal snel, slim en simpel je resultaten”

Ron Kwakkelaar

Operationeel directeur Sandd 

Via mijn leidinggevende kwam ik in contact met Karianne. Ik had destijds al een coach, maar ik heb toen voor Karianne gekozen: zij heeft de gave om in heldere woorden heel snel de vinger op de zere plek te leggen en te begrijpen hoe de hazen lopen op mijn werk.

Lees verder

CEO

Farmaceutische Industrie

De eerste keer dat ik Karianne ontmoette, raakte ze me. Ze noemde iets wat ik alleen tussen de regels door noemde en zij pikte dat direct op. Tijdens een seminar van een dagdeel zijn we dieper ingegaan op thema’s waar ik tegenaan liep. Ik had vrij scherp voor ogen waarover het moest gaan: een patroon dat ik bleef herhalen, waardoor ik steeds harder ging werken in plaats van slimmer. 

Lees verder

SHARON SMIT

Directeur RPAnhn (samenwerkingsverband voor een werkende arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord) 

‘Ik ontmoette Karianne vorig jaar tijdens mijn master aan de Tias Business School. Zij gaf les in ethiek en ik vond de wijze waarop zij lesgaf erg prettig. Afgelopen januari heb ik meegedaan aan haar masterclass. Ik ben bezig met mijn eigen ontwikkeling en ik vind het belangrijk om als leider in mijn kracht te staan.

Lees verder

Wat gaan we samen doen:

Samen gaan we leren in dit programma, dat speciaal geschikt is voor hoger kader leiders in Nederland, die graag met gelijkgestemden willen zijn. Ik heb al met meer dan 500 leiders mogen werken, individueel, in teams en in een groep gelijkgestemden. Met mij als aanjager gaan we als groep aan de slag om jouw eigen resultaten te realiseren op een manier die bij je past. Omdat het zo eigen zal zijn, gaat het werken als vanzelf.

Z

5 x 1 uur groepscoaching en ik blijf 15 minuten om nog vragen te beantwoorden. De thema’s van de groepscoaching bepaal ik afgestemd op wat er in de groep speelt en zijn dus persoonlijk en diepgaand. Het is online met een groep gelijkgestemden. Dit is echt iets cools en unieks met mensen zoals jij. Je bouwt onderling een band op. Deze topics van deze sessies worden later bepaald en hangt af van waar de groep tegenaan loopt.

Z

Online community: een groep gelijkgestemden, die elkaar inspireren, versterken en steunen.

Z

2x per jaar een zeer ervaren gastspreker/expert sessie rondom leiderschap. Vorig jaar was dat bijvoorbeeld hoogleraar Paul Boselie en dr. Liselore Havermans.

Z

Wekelijkse inspiratiemomenten.Om je te verassen, te helpen, te laten groeien deel ik wekenlijks inspiratie met je. Hiervoor laat ik me leiden door mijn intuitie, waardoor ik ook voorleef hoe ik gebruik maak van mijn authenticiteit en intuitie in mijn leiderschap.

Z

 Persoonlijke vraag stellen: in onze online omgeving van je een persoonlijke vraag stellen. Je kunt vragen stellen on the go, zodat dit bijdraagt aan de snelheid waarmee je werkt en je je resultaten behaald. Op werkdagen kan je hier altijd terecht met je vragen en ik reageer altijd met snelheid..

Z

Karianne’s Toolbox: Hier kan je de tools vinden die je instant helpen om weer dichtbij jezelf te zijn. Dit zijn tools die ik zelf en mijn klanten allemaal gebruiken. Kort, praktisch en simpel, zodat je het ook bijvoorbeeld tijdens een meeting kan gebruiken.

Z

Als Extra Special krijg je een  1-op-1 Coaching Call van 45 minuten, die we samen inplannen in september.

Dit programma is een groot succes…

Doe je mee?

Wanneer start het en hoe lang duurt het programma?

Het programma start in september 2022.

Het programma heeft in totaal 10 actieve maanden. Er is in ieder geval een break van half december tot en met half januari. De andere periodes dat ik vrij ben, zal ik tijdig communiceren. De andere weken ben ik er met mijn volle aandacht en energie!

Waarom dit programma?

Dit is een uniek programma, waarin je altijd eerlijk en oprechte antwoorden en feedback krijgt, met veel energie en pleasure. Ik wil ook voorleven waar ik voor sta, dus ik ben ook eerlijk naar mezelf. En je maakt onderdeel uit van een groep met gelijkgestemden leidinggevenden met een bak ervaring. Je versterkt, inspireert en leert van elkaar. Je bouwt een band op, die blijvend is, ook na afloop van dit programma. En er is werkelijk niets dat je zo goed kan voortstuwen in het leven dan verbinden met mensen die ook hun weg zoeken om dichtbij zichzelf te zijn en daarmee die waanzinnige betekenisvolle resultaten neer te zetten, die van mega waarde zijn voor de organisatie en het grotere geheel.

Vraag nu een gesprek aan.

Voel je welkom om deel te nemen aan dit programma. Er zitten zowel mannelijk als vrouwelijke leiders in dit programma. Ik ga graag met je in gesprek over dit programma. Stuur me een mailtje: karianne@acil.nl en ik neem contact met je op om een gesprek te plannen..

Investering

De investering voor dit programma is 3500,- excl. btw. Daar zit alles bij in.

Yes, ik wil een gesprek!

 

En heel eigen zijn

Ik ben een nerd (heb een PhD gehaald in ethiek en leiderschap), dus ik heb ook echt gestudeerd op leiderschap. Naast deze analyticus ben ik ook sensitief en intuïtief. Maar sensitief zijn, heb ik heel lang als lastig ervaren. Nu is het onderdeel van mijn toolbox.

Ik ben ook positief en geloof dat er overal een oplossing voor is. En soms een tikkie Amsterdamse directheid.

Ik was een enorme aanpasser. Al van kinds af aan. Ik was wie ik dacht dat de mensen graag wilden zien. Mijn eigen zelf kon er niet zijn in deze wereld.
Op een gegeven moment weet je niet meer beter. Dan ben je dat. Of toch niet. Ik probeerde een verschil te zijn voor de wereld. Maar dat deed ik door te zijn zoals iedereen.

Het ging steeds meer wringen. Het koste mij veel tijd om mijn gedachten en gevoel zo te vertalen dat de rest het begreep. Ik had daarmee weinig impact. Ja, nu weet ik wel hoe dat komt, maar toen vroeg ik me af wat ik nog meer moest doen om te passen.

Nu leef en werk ik volledig vrij en authentiek. In de bossen van Aerdenhout, dichtbij de natuur, ben ik op mijn best. Veel tijd voor en met mijn gezin en voor mezelf. En 100% focus op anderen helpen authentiek te zijn als leider.

Volledig als mijzelf.

Veel van mijn (potentiele) klanten – jij ook? – willen een authentiek en inspirerend mens zijn om anderen in beweging te krijgen en toffe resultaten te behalen. Het gaat dan over je eigen keuzes maken, dicht bij jezelf blijven en alles van jezelf serieus nemen

Maar hoe kunnen we dat anderen leren als we het niet eerst zelf doen?
Mensen doen niet wat je zegt dat ze moeten doen, ze doen wat je zelf doet. Dat is leiderschap dus.

 

Dit programma is een groot succes…