GRATIS Masterclass:
leiderschap
vanuit intuitie

 

De leidinggevende in kwestie wilde een keuze maken. 

“Ik heb 2 stemmen in me. De ene zegt DOEN, en de andere stem zegt WACHTEN.  Ik weet wel dat ik die 2 stemmen heb, maar ik weet niet welke stem mijn hoofd is en dus mijn angst en welke stem nu mijn intuïtie is”.

Binnen 3 minuten had ik het voor haar opgelost.

Voor mij is dat magie! In deze masterclass ga ik je leren hoe jij dit zelf kunt doen.  

Herken je deze stemmen?

Dan is dit jouw masterclass! Deze masterclass geef ik nu eenmalig, dus zorg dat je erbij bent!

Zijn deze onderstaande punten herkenbaar?

  • Reageer jij als leidinggevende vooral vanuit de inhoud?  Vanuit wat je geleerd is, hoe het altijd gaat en hoe je het altijd doet?
  • Reageer jij vanuit de energie die je voelt? Dat er een klik is, dat het goed voelt. Alleen is het niet altijd zakelijk voor je gevoel.
  • En durf je dan je intuitie ook te gebruiken en uit te spreken?
  • Vertrouw je op je intuitie? Ook als het spannend is…..of neig je dan toch naar de inhoud en je hoofd, wat je meestal weer bakken met energie kost.

Wat denk je dat er met jou, je mensen, de organisatie , met alles in de business gebeurt als je het antwoord geeft vanuit je intuïtie?

Kan je dat voor je zien! Wanneer je geconfronteerd wordt met iets lastigs of als je te veel in het moeten zit, dan heb je in verbinding met je intuïtie binnen 1 minuut de oplossing. En dat je je intuitie dus de regie kan geven op ieder moment dat je dat wilt.

Hoe krachtig is dat. Dat je meer de leider van nu kunt zijn, vooral ook online. Non-verbale informatie heb je dan niet nodig. Intuitie zorgt voor vertrouwen, is authentiek en daarmee haal je waanzinnige resultaten in korte tijd.

Dit is jouw resultaat wanneer ik 1,5 uur volledig geef wat ik kan. 

A

Je hoeft je nooit meer af te vragen welk deel van mij spreekt er nu.

A

Je durft altijd te vertrouwen op je intuïtie

A

Sterker nog, jouw intuïtie gaat alleen maar harder, duidelijker en makkelijk spreken

A

Je twijfels heb je binnen 1 minuut opgelost.

A

Je gaat niet meer op draagvlak wachten, zoals je dat nu gewend bent. Je zet in vertrouwen de koers uit en die blijf je lopen. Je hoeft niet achterom te kijken of de rest wel meeloopt. Je weet nu dat je mag doorlopen. Dan ben je de inspirator.

Ik heb vorige week vrijdag veel plezier beleefd aan de masterclass. In korte tijd neemt Karianne je mee in online verbinden vanuit intuitie en inspiratie. Ik heb er energie van gekregen. Ondanks dat ik al veel had gelezen over online verbindingen gaf Karianne mij toch weer nieuwe tips en strategieën. Bedankt Karianne, ik ga er mee aan de slag.

Ik vond het erg inspirerend vanochtend. Je bent echt aanstekelijk in de manier waarop je zaken benoemd en uitlegd.
Ik geniet ervan! Ik heb nog nooit ervaren dat een online meeting voorbij vloog in tijd. Ik ervaarde een mega verbinding. Die wil ik nu ook creeeren tijdens mijn online meetings. Dank!

“Karianne gaf super enthousiast de masterclass. Die energie gaf mij direct het gevoel alles in de praktijk te willen brengen. Maar de masterclass bood mij meer, namelijk nog eens goed nadenken over de basis van mijn bereidheid om te veranderen en te groeien in mijn leiderschap”.

“Helder, duidelijk en met passie en bevlogenheid. En prikkelend. Dat spreekt mij aan. Daarbij blijf je erg authentiek en weet je duidelijk waar je het over hebt. Op naar een nadere verkenning!”

Praktisch

Wanneer: 17 december van 9.00-10.30 uur
Investering: anderhalf uur van jouw tijd 

Waar: Online via Zoom. Bij aanmelding ontvang je jouw persoonlijke toegangscode

Pak de regie over je intuitie. De cruciale skill voor dit moment!

Claim snel je plek, schrijf je hieronder in!

Wil je al beginnen, dan kan je vast deze blogs lezen:

Combineer jij je ratio met je intuitie?

Goed leiderschap kijkt niet alleen naar de feiten, maar gebruikt ook zijn gevoel

SCHRIJF JE HIERONDER IN VOOR DE MASTERCLASS

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en worden deze niet gedeeld met derden.
Zie ook mijn privacy verklaring.

Wil jij ook inspirerend zijn tussen de hakken en stropdassen?

Zorg dan dat je mijn maandelijks berichten krijgt die ook jou gaan inspireren en ontvang mijn gratis e-book met 4 kritische spiegelvragen om je inspiratie weer op gang te helpen. 

You have Successfully Subscribed!