Masterclass:
Online verbindend leiderschap

 

Dit online ‘gedoe’ gaat nog minstens 3 maanden duren. Hoe ver ben je dan tegen die tijd verwijderd van je mensen?

Mensen vertrekken, zijn afgehaakt, voelen zich geen onderdeel van het geheel en zitten laag in hun energie. Dat voel je en weet je. Jouw leiderschap is dus in deze tijd belangrijker en noodzakelijker dan ooit. En dat vraagt veel van ons als leiders. Niet alleen moeten we creatief omgaan met situaties die we zelf ook nog niet eerder hebben meegemaakt, we moeten ook proberen om de gestelde doelen onder deze bijzondere omstandigheden te halen en een team op afstand te managen. Je zou bijna zeggen “hoe dan”, als alles online moet en dat niet zo jouw ding is, zeg maar.

Herkenbaar? En ben je er klaar mee?
Dan is dit jouw masterclass!

 

Herken je dit?

  • Jouw kracht is altijd de verbinding met je mensen geweest. En nu? Je weet het even niet meer. Langzaam gingen we weer een beetje naar kantoor. Je kan ze ook niet allemaal wekelijks bellen. Dus je weet even niet hoe je nu de verbinding op een gezonde manier in stand houdt.
  • Offline vergaderen was stiekem ook niet zaligmakend als je eraan terugdenkt. Echt niet, al die energieën, dat jij altijd alles al zag, dat je je moest inhouden, je tong eraf bijten en wachten tot iedereen zijn zegje had gedaan. Online is in dat opzicht makkelijker, want nu zie je de helft niet.
  • Je voelt je te kort schieten, want je voelt mensen wegglippen. Dat zijn de mensen die je normaal even informeel in de gaten houdt. Nu heb je nauwelijks nog contact met hen.
  • Dan heb je het helemaal bedacht, op maandagochtend een online start van de week. En dan ben je daar weer niet tevreden over. Het werkt eigenlijk niet. Niemand brengt iets in of luistert echt. En dat maakt je gefrustreerd en misschien ook een tikkie onzeker. Het zorgt ervoor dat je in jouw ogen totaal niet inspirerend of effectief bent.
  • Je probeert te inspireren, maar de manier waarop je het nu doet, werkt niet. Het kost je op een of andere manier moeite om te inspireren en dat herken je niet van jezelf. Wees eens eerlijk, vind je jezelf nog wel inspirerend? En hoe kun je jezelf dan als inspirerend leider neerzetten? Ben jij in je acties die vernieuwer, die aanjager, nog altijd degene die gaat voor…….
  • Het meest frustrerende is misschien wel dat dit online ‘gedoe’ doorwerkt in van alles. Je plezier, je effectiviteit, je inspiratie, je strategische visie. Je zit meer in de waan van de dag dan ooit.
Ik heb vorige week vrijdag veel plezier beleefd aan de masterclass. In korte tijd neemt Karianne je mee in online verbinden vanuit intuitie en inspiratie. Ik heb er energie van gekregen. Ondanks dat ik al veel had gelezen over online verbindingen gaf Karianne mij toch weer nieuwe tips en strategieën. Bedankt Karianne, ik ga er mee aan de slag.

Inspirerend en goed om mijn batterij even op te laden! Ik vond het maken van een verbindende foto erg leuk en ook het idee van die rode/groene briefjes neem ik graag over. Dank!

“Karianne gaf super enthousiast de masterclass. Die energie gaf mij direct het gevoel alles in de praktijk te willen brengen. Maar de masterclass bood mij meer, namelijk nog eens goed nadenken over de basis van mijn bereidheid om te veranderen en te groeien in mijn leiderschap”.

“Helder, duidelijk en met passie en bevlogenheid. En prikkelend. Dat spreekt mij aan. Daarbij blijf je erg authentiek en weet je duidelijk waar je het over hebt. Op naar een nadere verkenning!”

Hoe zou het voor je zijn?

|

Om ervoor te kiezen dat online vergaderen net zo voor je werkt als offline. Of dat online vergaderingen zelfs beter voor je werken dan offline vergaderingen.

|

Dat je gewoon doet en praat zoals je dat vroeger bij het koffieapparaat zou doen, alleen nu dan online.

|

Dat de verbinding zich weer herstelt, omdat het informele stuk een onderdeel wordt van je online gebeuren

|

Je bent weer jij en dat voelt bevrijdend, zodat mensen met plezier en met resultaat hun werk kunnen doen.

Wat leer je in deze masterclass

Hoe zorg je ervoor dat je online dezelfde resultaten bereikt en dezelfde sfeer creëert als in een offline sessie?

Hoe zorg je nu voor inspiratie als je de hele dag thuis zit en niemand ziet en daarnaast alleen maar meetings hebt via de computer.

Hoe je online meetings op jouw manier en volgens jouw voorwaarden geeft, zodat je resultaten haalt.

Hoe je online ook en net zo goed de verbinding en het contact houdt met je mensen.

Hoe je online vergaderen zo doet dat de sfeer levendig, energiek inspirerend is en je deelnemers betrokken zijn.

Resultaten van de masterclass

Z

Je bent weer in balans tussen jouw energie, en in de verbinding met je mensen

Z

De meetings dragen weer bij aan de resultaten die jij en jullie willen behalen.

Z

Je weet na de masterclass precies wat je te doen staat om informeel verbinding te maken, ook al is het online.

Z

Je bent geïnspireerd. Waardoor je meetings ook vol inspiratie zitten en dat is aanstekelijk voor de rest. Het gaat weer als vanzelf.

Z

Het wordt de manier om de verbinding met mensen te houden, mensen zich gezien en gehoord laten voelen, waardoor ze met plezier werken en bij de organisatie willen blijven.

Praktisch

Wanneer: 18 mei van 10.00-11.30 uur
Investering: 27 euro om van je online inspiratieloosheid af te komen (werkelijk een no brainer voor alle lessen die ik met je ga delen)
Waar: Online via Zoom. Bij aanmelding ontvang je jouw persoonlijke toegangscode

Ik weet uit ervaring dat je energie weg loopt. Dat de moedeloosheid toe slaat.
Dat je het idee hebt iedereen alles te geven wat ze nodig hebben maar je geen steek vooruit komt.

Je ziet het niet terug in de resultaten en al helemaal niet meer in het plezier dat je ervaart.
Totdat ik doorhad dat ik een aantal cruciale details had aan te passen. Die ga ik met je delen!

Claim snel je plek, schrijf je hieronder in!

SCHRIJF JE HIERONDER IN VOOR DE MASTERCLASS

Ja, ik doe mee met de masterclass voor 27 euro excl. BTW:

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en worden deze niet gedeeld met derden.
Zie ook mijn privacy verklaring.

Wil jij ook inspirerend zijn tussen de hakken en stropdassen?

Zorg dan dat je mijn maandelijks berichten krijgt die ook jou gaan inspireren en ontvang mijn gratis e-book met 4 kritische spiegelvragen om je inspiratie weer op gang te helpen. 

You have Successfully Subscribed!