Lunch & learn

Online in openheid met gelijkgestemden


Hoe zorg je dat je de beste versie van jezelf laat zien als directeur?

Ik geef een online lunch speciaal voor directeuren. Om in een vertrouwde setting met een klein groepje in openheid te delen en te leren.

 

Herken je een aantal van onderstaande punten?

  • Je wilt juist nu je mensen inspireren. Maar waar haal jij nu de inspiratie vandaan?
  • Je voelt je soms een vreemde eend in de directeurenbijt. Iedereen lijkt zo anders te zijn, het anders te doen. Je wilt al helemaal geen aap op de rots zijn. Je wilt trouw aan jezelf blijven, maar hoe doe je dat?

  • Dat je dacht als ik eenmaal op deze plek in de organisatie zou zitten, dan zou ik aan de juiste knoppen kunnen draaien om het goede te doen, maar in de praktijk blijkt dat dan weer niet zo makkelijk…

  • Je weet diep van binnen heel goed hoe je je team wilt leiden, wat je neer wilt zetten, maar je loopt desondanks soms vast in de hoe.

  • Je bent zoom-moe, hoe blijf je boeien en binden….ook al gaat er steeds weer meer off-line. Je bent moe, hoe ga je vooruit. 

Meedoen kost je je stropdas of een paar dure hakken!

Dit zeggen anderen over de lunch&learn sessies:

 

|

Je hebt iets unieks. Er is nog nooit iemand geweest die gelukt is, wat jou is gelukt. Ik heb het er al met zoveel mensen over gehad. Jouw zienswijze brengt echt iets heel nieuws.

|

Karianne nodigde me uit voor een Lunch&Learn-sessie met een aantal anderen. Hoe zij over persoonlijk leiderschap praat, sprak mij heel erg aan. Ik heb daarop een 1-op-1 dagdeel geboekt met haar.

|

Je feedback is oprecht. ik ben er heel blij mee dat je me dit terug geeft. Ik realiseer me dat ik mijn functie niet alleen kan doen.

|

De vorige keer is me goed bevallen, dus ik doe graag weer mee aanstaande lunch&learn!

|

Ik wil je graag bedanken voor een bijzondere en zeker leerzame lunch en learn. Verrassend hoe jij digitaal en met ‘onbekenden’ zo een mooi gesprek op gang weet te brengen. Complimenten!

Speciaal voor jou en gelijkgestemden organiseer ik een online lunch&learn.Je bepaalt mede de inhoud en 1 ding kan ik je verzekeren: het gaat waardevol zijn. Hier kan je veilig  en altijd respectvol ook de ongemakkelijke vraagstukken inbrengen.

 

Soms kom je een mega obstakel tegen, dat onoverkoombaar lijkt. Dat obstakel weerhoudt je ervan om jezelf te zijn. Zoals de verwachtingen die we hebben over hoe je je hoort te gedragen.

Het directeuren land is gewoon een beetje saai en eentonig geworden. Daar geef je weer kleur aan door eerst kleur aan jezelf te geven.

Niemand kan zich meten aan jouw kritische manier van doen. En die kritische noot heb je ook richting jezelf, dat je niet voldoet. Ik daag je graag uit om te gaan staan voor wie je bent. Daarmee ben je een inspirator voor jezelf en anderen.

Praktisch

maandag 15 november van 12 tot 13 uur 

Gelukkig helemaal corona-proof, dus wat er ook besloten wordt, dit gaat door! Dus ik kies er voor het toch nog even online te doen. Dat is wat het is en daar hebben we het mee te doen. Scheelt wel een hele hoop tijd! Ik beloof je online en inspiratie.

Vooraf krijg je 2 spiegelvragen, beantwoord die, stuur me die per mail toe. Dan kunnen we het uur de diepte in, met elkaar, in veiligheid en vertrouwen op zoek naar jouw antwoorden, jouw next level, juist in tijden van Corona.

Ik beloof je inspiratie, diepgang, nieuwe inzichten en de vertaling naar acties. Je kunt na het uur ook echt aan de slag.

Waar

Bij aanmelding krijg je een link.

Investering

€ 57,- (ex. Btw)

Je aanmelding is na mijn bevestiging definitief. Dus claim snel je plek!

 

Registreer je voor de lunch & learn

De kers op de taart: het is aan jou.

Wanneer je deze uitnodiging pakt, leer, groei en ontwikkel je jezelf.

Laat me weten of ik dit voor jullie kan betekenen. En nee geen adders onder het gras, geen sales. Puur coaching met mijn volle inzet en commitment om jullie volledig geïnspireerd die leiders te laten zijn die jullie willen zijn.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en worden deze niet gedeeld met derden.
Zie ook mijn privacy verklaring.