Lunch & learn

Online in openheid met gelijkgestemden

Je weet het al: wat voor Corona werkte dat werkte nu niet meer. Hoe zorg je dat je de beste versie van jezelf laat zien als directeur?

Ik geef een online lunch speciaal voor directeuren. Om in een vertrouwde setting met een klein groepje in openheid te delen en te leren.

Vooraf 2 spiegelvragen, beantwoord die, stuur me die per mail toe. Dan kunnen we het uur de diepte in, met elkaar, in veiligheid en vertrouwen op zoek naar jouw antwoorden, jouw next level, juist in tijden van Corona.

 

Herken je een aantal van onderstaande punten?

  • Dat je weinig bewegingsvrijheid ervaart.
  • Dat je toch heel graag erkenning wilt voor je werk…..vermoeiend. Ook al weet je wel dat het daarover niet zou moeten gaan

  • Je werkt je het schompes, maar voor wie en voor wat doe je dat eigenlijk? Het liefst stuur de RvB op zondag de vergaderstukken voor de volgend ochtend. Zit je weer met het mooie weer………

  • Dat je dacht als ik eenmaal op deze plek in de organisatie zou zitten, dan…

  • Dat je zoekt, worstelt, ploetert. De buitenwereld vind dat je dankbaar moet zijn. Poeh, en het is niet van jou. Je haalt er geen voldoening uit.

  • Je bent zoom-moe, hoe blijf je boeien en binden….ook al gaat er steeds weer meer off-line. Je bent moe, hoe ga je vooruit. 

Meedoen kost je minstens je stropdas of een paar dure hakken!

Je bepaalt mede de inhoud.

Het gaat om een persoonlijke, open, kwetsbare en vertrouwelijke setting

|

Je hebt iets unieks. Er is nog nooit iemand die gelukt is, wat jou is gelukt. Ik heb het er al met zoveel mensen over gehad. Jouw zienswijze brengt echt iets heel nieuws.

|

Je feedback is oprecht. ik ben er heel blij mee dat je me dit terug geeft. Ik realiseer me dat ik mijn functie niet alleen kan doen.

|

De vorige keer is me goed bevallen, dus ik doe graag weer mee aanstaande lunch&learn!

We gaan ongemakkelijke zaken bespreken.

Tijdens deze sessie lopen we niet weg voor het ongemakkelijke. Hier gaan we er dwars doorheen. Uiteraard veilig en respectvol.

 

Soms kom je een mega obstakel tegen, dat onoverkoombaar lijkt. Dat obstakel weerhoudt je ervan om jezelf te zijn. Zoals de verwachtingen die we hebben over hoe je je hoort te gedragen.

Het directeuren land is gewoon een beetje saai en eentonig geworden. Daar geef je weer kleur aan door eerst kleur aan jezelf te geven.

Niemand kan zich meten aan jouw kritische manier van doen. En die kritische noot heb je ook richting jezelf, dat je niet voldoet. Ik daag je graag uit om te gaan staan voor wie je bent. Daarmee ben je een inspirator voor jezelf en anderen.


Praktisch

9 oktober van 12 tot 13 uur, online! (NOG 2 plekken)

16 november van 12 tot 13 uur, online! (4 plekken)

We mogen wel weer samenkomen in juni. Maar lokaties vinden het nog wel ingewikkeld. Dus ik kies er voor het toch nog even online te doen. Dat is wat het is en daar hebben we het mee te doen. Scheelt wel een hele hoop tijd! Ik beloof je online en inspiratie.

Als je ja zegt, stuur ik de spiegelvragen toe! Ik beloof je inspiratie, diepgang, nieuwe inzichten en de vertaling naar acties. Je kunt na het uur ook echt aan de slag.

Waar

Bij aanmelding krijg je een link.

Investering

€ 57,- (ex. Btw)

Je aanmelding is na mijn bevestiging definitief. Dus claim snel je plek!

 

Registreer je voor de lunch & learn

De kers op de taart: het is aan jou.

Wanneer je deze uitnodiging pakt, leer, groei en ontwikkel je jezelf.

Laat me weten of ik dit voor jullie kan betekenen. En nee geen adders onder het gras, geen sales. Puur coaching met mijn volle inzet en commitment om jullie volledig geïnspireerd die leiders te laten zijn die jullie willen zijn.

11 + 5 =

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en worden deze niet gedeeld met derden.
Zie ook mijn privacy verklaring.