Online Winst Summit Ilse Dientjes

door | apr 14, 2022 | Blog | 0 Reacties

Wil jij meer zichtbaarheid, meer impact en daarmee meer klanten?

Meld je dan aan voor hét Online Winst Summit; een vijfdaags online festijn waar je van maar liefst 21 experts kunt leren hoe je als ambitieuze ondernemer jouw winst inzet om meer financiële rust en  zekerheid te creëren, om impact te maken met je leven en relevant blijft in deze snel veranderende wereld.

Mijn collega-ondernemer Ilse Dieltjens heeft 20 top ondernemers, experts en business influencers samengebracht, waaronder ondergetekende, voor een geweldige 5 daagse 😊.  Ik ben dus heel dankbaar om te staan in het rijtje met Belgische topondernemers te staan als als enige Nederlander.

Daarom nodig ik je uit voor deze gratis reeks met interviews van 21 experts.  Daar ontdek je als ambitieuze ondernemer/professional hoe je je buffer uitbouwt, hoe je cijfers een feestje worden, de juiste prijs hanteert, hoe je winstgevende marketing opzet, het nut van specialisatie ontdekt, waarvoor jij je ogen dient open te houden, wie je moet zijn om die excuses de baas te blijven en hoe je als baas je zelfleidersschap ten allen tijde claimt, kortom hoe je relevant blijft in deze snel veranderende wereld én impact maakt.  Ze gaan jou inspireren en leren om hetzelfde te doen voor jouw business.  Hoe klinkt dat? Het is een gratis online evenement van 25 tem 29 april 2022.

Want als je ook maar een beetje op mij lijkt, dan wil je graag impact maken en anderen helpen.  Geld verdienen met iets wat je leuk vindt en waar je goed in bent.  Op een leuke, authentieke en vooral makkelijke manier klanten aantrekken en on top of mind blijven bij potentiële leads.  Waardoor je niet alleen je klanten helpt, maar ook jezelf.  Met een gezond financieel bedrijf en een goed inkomen.  Win-win noemen ze dat, fantastisch niet?

Toch zie ik veel ondernemers met exact die droom toch ‘struggelen’.  Ze hebben moeite met geld, cashflow, cijfers begrijpen, nieuwe klanten aantrekken, omdat de vertrouwde manier niet meer werkt, of omdat het tijd is om eens buiten de geijkte paden te treden.

Deze 21 succesvolle experts, gaan in de week van 25 – 29 april hun expertises met je delen.

Deze experts hebben op het eerste gezicht misschien weinig gemeen.  Maar als je beter weet juist heel veel! Stuk voor stuk zijn ze super-goed in hun werk en hebben ze een groot hart.  Allemaal geloven ze in de kracht van expertise delen.

Wat je kunt verwachten?

21 toonaangevende ondernemers delen hun kennis aan de hand van krachtige 20-minuten durende interviews. Jij, als deelnemer, krijgt praktijkgerichte tips waar je direct mee aan de slag kan. Actiegericht, zonder veel blabla, direct toepasbaar. Ilse selecteerde, de experts, waaronder, ikzelf, op hun praktische aanpak en vakkennis.

Je krijgt toegang door op deze link te klikken.

Je snapt nu vast wel waarom ik zo enthousiast ben (en trots) over het Online Winst Summit.  We geven jou een kijkje in de keuken van onze business en helpen je daarmee om jouw bedrijf te laten groeien.  Gewoon door jouw authentieke zelf te zijn, zonder moeilijk gedoe.  Het online evenement is gratis, maar je moet wel je plek reserveren om toegang te krijgen.  Claim hier je ticket om verzekerd te zijn van een plek en voor alle praktische details.

Zie ik je daar?  Ik reken er op!

Hartelijke groeten,

Karianne

Je las een blog van Karianne Kalshoven.

Executive coach voor directeuren en beslissers.

Reageren op deze blog vind ik leuk en delen mag altijd!

Meer artikelen

Lees ook: Effectief en met Energie vergaderen
Lees ook: 15 Reflectie vragen

Lees ook: Hoe je een ruzie ook kunt oplossen 

Samen aan de slag?

Boek hier een gratis inspiratiesessie 

En verder

Wie is Karianne  

Wil jij mijn berichten direct in je mailbox ontvangen?

Meld je dan hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.