Persoonlijk & Business Leiderschap in je MT/DT

Haal slim, snel en simpel je resultaten als team op strategisch leiderschapsniveau

Met mijn werkwijze zien we in rap tempo waar de kansen en mogelijkheden liggen om versneld jullie resultaten te halen. Geld stroomt in de organisatie en komt op de juiste plekken terecht, zodat het bijdraagt aan de change die jullie willen neerzetten.

Met het team gaan we voor slim, snel en simpel jullie belangrijke resultaten halen

  • Verdubbelen of meer van de efficiëntie in de samenwerking
  • Vergroten van de snelheid in besluiten
  • Omzet groeit als vanzelf
  • Door jullie echtheid, oprechtheid en integriteit volgen jullie medewerkers jullie met plezier
  • Jullie hebben de rust en de ruimte om te finetunen
  • Individuele ambities en bedrijfsambities vallen moeiteloos samen 
  • In jullie samenwerking kiezen jullie voor fun, happiness, pleasure en energie, waardoor jullie aantrekkelijk zijn om voor en mee te werken.
  • Jullie zetten je neer als leading examples in jullie vakgebied.  Jullie hebben een message die gehoord mag worden, want jullie dragen bij aan de change die nodig is
  • Jullie weten de passende leiderschapsacties in iedere context: passend bij jou, het team, de organisatie en de klanten.

Insprerende authentieke leiders, die samenwerken met hun team de business resultaten versneld hebben bereikt.

Ron Kwakkelaar

Operationeel directeur Sandd 

Via mijn leidinggevende kwam ik in contact met Karianne. Ik had destijds al een coach, maar ik heb toen voor Karianne gekozen: zij heeft de gave om in heldere woorden heel snel de vinger op de zere plek te leggen en te begrijpen hoe de hazen lopen op mijn werk.

Lees verder

CEO

Farmaceutische Industrie

De eerste keer dat ik Karianne ontmoette, raakte ze me. Ze noemde iets wat ik alleen tussen de regels door noemde en zij pikte dat direct op. Tijdens een seminar van een dagdeel zijn we dieper ingegaan op thema’s waar ik tegenaan liep. Ik had vrij scherp voor ogen waarover het moest gaan: een patroon dat ik bleef herhalen, waardoor ik steeds harder ging werken in plaats van slimmer. 

Lees verder

SHARON SMIT

Directeur RPAnhn (samenwerkingsverband voor een werkende arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord) 

‘Ik ontmoette Karianne vorig jaar tijdens mijn master aan de Tias Business School. Zij gaf les in ethiek en ik vond de wijze waarop zij lesgaf erg prettig. Afgelopen januari heb ik meegedaan aan haar masterclass. Ik ben bezig met mijn eigen ontwikkeling en ik vind het belangrijk om als leider in mijn kracht te staan.

Lees verder

Ik help je om samen versneld jouw resultaten te behalen

Ik laat je zien wie je bent, waardoor je in elke situatie/uitdaging mensen meeneemt met andere perspectieven. In alles wat je doet, blijf je bij jezelf, zodat je het beste resultaat kan realiseren voor het team voor jou en voor de organisatie. Het resultaat? 👇🏻 

Je bent als leider en als team onwijs effectief

Jullie gaan slim en simpel om met de uitdagingen die er spelen

Samen creëren jullie een grote change en dus versneld de business resultaten

Jullie richten je aandacht op precies het juiste, op het juiste moment

Jullie vertegenwoordigen en dragen het grotere waarom uit en vertalen dit in praktische acties voor de medewerkers en andere stakeholders

Je weet de diversiteit in meningen in de organisatie en hoe je die juist slim kunt gebruiken om anderen beter mee te nemen richting de resultaten

Jullie stralen enthousiasme en authenticiteit uit, waardoor je medewerkers je makkelijk kunnen volgen en ook klanten jullie weten te vinden

Jullie realiseren betere samenwerkingen en communiceren slim met alle stakeholders

Verbeterde samenwerking met o.a. HR en Finance

Grotere HR resultaten, het werkgeluk van het personeel vergroten en het aantrekken van nieuw personeel

Grotere financiële resultaten

Hoe heerlijk is het als je dit alles creatiever leuker en in minder tijd bereikt hebt.

1000 plus leiders gingen je al voor.

Ik zie snel de rode draad en hoe jullie je werk en uitdagingen ook anders kunnen aanvliegen. Met mij werken betekent dat ik doordeweeks in verbinding ben met jullie. In plaats van dagen op de hei te zitten met het hele team, kun je mij de hele week inzetten waarbij we afgebakend time slots neerzetten.  We gaan voor leiderschap totaal passend bij jou, het team en de organisatie.
Bij mij dus geen heidagen. Het kan sneller, simpeler en slimmer dan een hele dag op de hei zitten. Spreekt dit je aan en wil je meer weten?
 

Willen jullie als team business resultaten versnellen ?

Vraag hier een gesprek aan! Samen bespreken we de mogelijkheden die het best passend zijn voor jou en je team. Dan verkennen we samen wat de wensen zijn in het team en de business om de veranderingen en de successen met lichtjaren te versnellen.