Podcast

KARIANNE TE GAST

Regelmatig is Karianne te gast in andere podcasts. Benieuwd? Beluister ze hieronder 👇🏻.

In de podcast met Petra Kuipers deel ik superpraktische inzichten. Natuurlijk is het een lastige periode die velen van ons zakelijk raakt. Maar we het er mee te doen en ons er tegen verzetten, helpt niemand. Over o.a.: hoe je jezelf kunt zijn tussen de dassen en hakken; je kansen in deze veranderende tijden; en persoonlijk leiderschap in de nieuwe context. Super persoonlijk en eerlijk vanuit mijn hart.

In deze podcast werd ik geïnterviewd door Frank Boon. Frank begeleidt al jaren mensen naar hun ideale leven. Hij heeft een unieke methode ontworpen waardoor het zo simpel wordt, dat iedereen het kan. En hij brengt het op zo’n manier, dat je er ook nog eens onwijs veel lol in hebt.

Ik vond het super tof om met hem in gesprek te gaan. Wij spraken over hoe te gaan leven vanuit eigenheid en waarden. En hoe je jouw authentieke zelf kunt inzetten om jouw droom te gaan naleven.

We hebben het over hoe je nou kunt luisteren naar je ‘intuïtie’, waar je antwoorden kunt vinden (en waar je ze ook niet gaat vinden), en hoe je steeds meer je eigen leven kunt leiden, zelfs als je omgeving veel van je vraagt. Dus mocht je daar zelf ook meer van willen; dan is dit interview voor jou.

Copyright © 2022 - Acil All Right Reserved