Theatershow leiderschap

Ontdek het leiderschap van nu

Reageer jij als leidinggevende voornamelijk vanuit je hoofd? Vanuit wat je geleerd is, hoe het altijd gaat en hoe je het altijd doet?

Wat denk je dat het met jou, je mensen, de organisatie, met alles in het bedrijf gebeurt als jij zou antwoorden vanuit je intuïtie?

Wanneer je geconfronteerd wordt met iets lastigs of als je te veel in het moeten zit, dan heb je in verbinding met je intuïtie binnen 1 minuut de oplossing.

Kun je dat voor je zien? Hoe makkelijk het dan gaat. Hoe je meer de leider van nu kunt zijn, waarin succes, geluk en zingeving belangrijk zijn.

Je voelt en ervaart het zelf in de Online Theatershow leiderschap. Hét leiderschap van nu en voor morgen.

Jij wilt graag die inspirerende leider voor jouw mensen en organisatie zijn. Je hebt het nodig om je denken en het rationele niet de boventoon te laten voeren. Jij wilt vooral meer gaan ervaren en voelen, maar de inhoudsvolle context waar jij mee werkt, vraagt toch steeds die rationale kant van je. Je weet, dat je vele malen efficiënter en gelukkiger bent als je het meer kan laten gebeuren in plaats van alles te doordenken. Dan komt de inspiratie vanzelf.

 

Toch lukt het je niet om deze inspirerende leider van nu te zijn. Herken je dat?

Omdat je het spannend vindt om de rollen en verwachtingen los te laten die gaan over “hoe het hoort”

 

Omdat deze tijd van je vraagt om nieuw leiderschap voor te leven en dat kan ongemakkelijk voelen. Een voorloper zijn zit wel in je, maar het roept ook spanning op

 

Omdat je vooral thuis en prive veel je intuitie gebruikt en misschien zelfs wel tikkie spiritueel bent, maar je verbergt dat op je werk nogal eens. Dat begint te wringen.

 

Omdat je ervaringen en voorbeelden mist van mensen die wel hun intuitie dagelijks inzetten in het werk. Hoe doen ze dat dan?

 

Kortom, je voelt veel frustratie want je je weet dat de huidige tijd ander leiderschap van je vraagt, maar ja de toko loopt prima, dus echt noodzaak is er nog niet.

 

Wat vraagt leiderschap van je?

Wat er wel is, is een gevoel van onvrede, een gevoel van tja, een gevoel van is dit nu waar het om draait. Jij wilt met jouw hart kiezen. Maar hoe dan?

Je weet dat het anders kan maar dat is eng…. omdat het anders is dan wat de rest kiest en doet.

Je eigen hoofd roept vaak: Nee! niet doen! Uitspreken richting het team dat je bijvoorbeeld een beeld ziet van hoe het komend half jaar er strategisch uit ziet terwijl de rest van het MT/DT zit nog te dubben en te worstelen. Want ja, je kunt toch niet na 5 minuten zeggen dat je al weet hoe het gaat en moet omdat je intuïtie je dit ingeeft? Dus zit je braaf de hele vergadering uit, half uitgecheckt, omdat de rest nog niet zo ver is en omdat je zelf niet goed durft te zeggen dat je een beeld hebt in je hoofd. Maar dit is intuïtie! Dat is efficiënt en zingevend.

Om het nieuwe leiderschap kracht bij te zetten en deze met zoveel mogelijk leiders van morgen te kunnen delen heb ik iets bijzonders en unieks op gezet; de theatershow Intuïtief Leiderschap

Wil je een exclusief theaterticket?

De theatershow intuïtief leiderschap is een intuïtieve en interactieve theatershow die er toe bijdraagt dat jij mega gespiegeld wordt. Je ontvangt de Spiegel die op dit moment het meest relevant is voor jouw leiderschap. Die spiegel ontstaat tijdens de show. Maar die spiegel leert je wat er kan ontstaan als je open staat en even de nadenkmodus uitzet. Door te voelen, weet je wat je stap voorwaarts is. Deze stap voorwaarts, is voor jou persoonlijk en helpt je om de echte leider van nu te zijn. We gaan intuïtief leiderschap ook echt laten zien.

Dick

Directeur Rabobank

“het was echt een cadeautje, een uitje. Geeft veel energie. Muziek.
Het was heel oordeelloos en open.
Het werd ook uitgesproken, maar dat voelde ik ook dat er een mega band ontstont, terwijl ik niemand kende van de deelnemers
Ik vond het ook wel een beetje spannend van te voren, omdat het echt iets totaal anders en nieuws is wat je doet.
De knoop is uit mijn maag. Het was treffend. Ik was ook wel een beetje aan het zweten. Duidend was het ook.
En ik weet dat mijn focus ligt op vertrouwen, in mezelf en de ander om. Het was eerst ongrijpbaar en nu het er mag zijn, weet ik wat me te doen staat”

Roland

Directeur Kringloopwinkel Noppes

“Een theatershow over intuïtief leiderschap. Wat moest ik me daarbij voorstellen? Geen idee, maar wat er kwam was intuïtie in levende lijve.

We werden als deelnemers zowel individueel als collectief meegenomen in real time intuïtief leiderschap. Het was verbluffend hoe raak de show was en hoe het de kracht van intuïtie in leiderschap demonstreerde. Los daarvan was het ook nog gewoon leuk.

Het inspireert mij in ieder geval nog meer op mijn intuïtie te vertrouwen en te doen waarvan ik diep van binnen weet dat ik het te doen heb. Een aanrader voor wie hierin gelooft en voor wie sceptisch is, maar de moed heeft er open in te gaan.”

Wat krijg je:

Z

Een virtuele theaterstoel voor de online show, die is van 20.00 tot 21.30 uur

Z

Een intuïtief leiderschapsverassing

Z

-Een 1-op-1 after talk, waarin ik met je mee kijk om jouw persoonlijke spiegel ook echt te vertalen naar jouw leiderschapssituatie.

Aan het einde van de show:

Z

Vertrouw je op je intuitie in plaats van op je hoofd, waardoor je authentiek bent. Zodat mensen je weer als vanzelf volgen.

Z

Durf je te vertragen waardoor je meer ziet. En daar haal je mega veel inspiratie uit.

Z

En na de after-talk, heb jij ook nog zakelijke en praktische tips, die bij jou en je context passen.

Deelname is op uitnodiging en er zijn maximaal 10 plekken.

Voel je dat je hierbij wilt zijn, stuur mij een bericht en dan ga ik graag met je in gesprek om te kijken of de virtuele theaterstoel voor jou is.

 

Ik voelde me mega verbonden met de anderen. Het voelt heel gedragen om te ervaren dat anderen met dezelfde soort worstelingen te maken hebben

Ik heb eindelijk het besluit genomen om uit de cirkel te stappen waar ik steeds in terecht kom. Dus ik ga met Karianne hiermee aan de slag.

Het was heel treffend. Ik heb hele grote stappen gezet in het loslaten van grote dingen, waardoor ik weer kan genieten van de kleine dingen

Het was echt heel leuk gisteren! Ik kan dat zelf nog niet zo verwoorden. Fijn dat je deze verbindingen faciliteert, vanuit je visie om dit in de wereld te zetten en die brug te slaan. Ik ben alleen maar dankbaar. Dankbaar dat ik mag ontvangen van jou en de mensen waar je me mee in aanraking brengt.

Prachtige ervaring. En zelfs online kon de verbinding gevoeld worden!! Dank voor de uitnodiging, ik kijk uit naar de nabespreking 🙂

Wat een energie en een eer om hier onderdeel van te mogen zijn Karianne.

Dank dat ik erbij mocht zijn! Een hele waardevolle en inspirerende avond.

Tijdens de theatershow die Karianne had geregeld was ik verbluft wat daar werd neergezet! Het was echt indrukwekkend hoe de combinatie van theater, improvisatie en coaching zijn uitwerking had op alle deelnemers. Iedereen had zijn eigen transformatie. Dit is echt de meest originele manier van coaching die ik ooit heb gezien!

Frank Boon

The Passion Expert

Wil jij ook inspirerend zijn tussen de hakken en stropdassen?

Zorg dan dat je mijn maandelijks berichten krijgt die ook jou gaan inspireren en ontvang mijn gratis e-book met 4 kritische spiegelvragen om je inspiratie weer op gang te helpen. 

You have Successfully Subscribed!