VIP-strategie dag

Het kan zijn dat je je aangesproken voelt door mijn lunch&learn of door mijn coachprogramma’s, maar dat je net even wat anders wilt dan het standaard programma. Of op 1 of 2 van de thema’s van het programma wilt inzoomen, omdat je de andere thema’s wel onder de knie hebt. Er zijn meerdere wegen die leiden naar succes. Maar wat is voor jou de kortste route?  Dat is deze VIP-sessie.

Herken je je in 1 van bovenstaande punten?
Dan is mijn VIP Strategiedag wat voor jou.

Wanneer is een VIP-sessie voor jou ?

Je hebt gedoe met jezelf

En je krijgt concrete tips en handvaten hoe je het maximale uit jezelf en je team kunt halen.

We ruimen blokkades op die je tot nu toe tegen hielden om te kunnen groeien.

Het stroopt en pruttelt een beetje in jezelf; je groeit niet echt meer maar kan er niet de vinger op leggen hoe dat komt

Werken met een coach spreekt je zeker aan, maar voor je een traject in stapt wil je eerst even aan de samenwerking proeven, EN gelijk veel meters maken

Je wilt wat dieper inzoomen op een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld je zakelijke intuitie vergroten, je wilt een aantal keuzes maken die bij je passen, je wilt strategisch aan de slag

Je liever 1- op- 1 werkt dan in een groepje

Een paar uur lekker knallen-en-weer-door zie je wel zitten

Online programma's zijn niks voor jou; je werkt het prettigst en met het beste resultaat door persoonlijk met iemand te kunnen werken.

Je eigenlijk morgen al een sessie wilt, want je doorbraak hangt al te lang in de lucht

Je een hele andere vraag hebt die je graag met mij zou willen uitdiepen.

Je wilt op je eigen vragen kunnen inzoomen en met een klip en klaar plan de deur uit gaan.

Persoonlijk leiderschap gaat over het leiden en richting geven aan jezelf. Oftewel de regie nemen over je werk, je carrière, je persoonlijke ontwikkeling en je leven. Je talenten en kwaliteiten optimaal benutten om daarmee je doelen te realiseren. Meer impact, méér plezier, méér energie.

De strategiesessie vindt plaats via Zoom of live op een lokatie die voor ons beide te bereizen is. Dit overleggen we samen.

Inhoud

Z

3-uur sessie, waarbij ik soms in een half uur al goud waard ben. Lees maar eens de referenties

Z

lokatie of online (wat je voorkeur heeft)

Z

Het is maatwerk, dus alle voorbereiden of nabereidingen zitten er bij in

Z

all-inclusief materialen, lekkers en fun

Wil jij ook?

Elke dag met zin “naar je werk gaan”

Gelukkig zijn in je relatie.

Rust in je hoofd

Zakelijk succes, doelen halen en je missie leven

Keuzes maken die bij je passen

Ik nodig je uit…

Klik hieronder en vul jouw gegevens in, dan trek ik een half uur van mijn tijd uit om samen met jou uit te zoeken of en hoe ik je het beste kan helpen. Daarna ben je volkomen vrij om met me te gaan werken, of niet. 

Deze mensen gingen je voor…

 

Inspirerende mensen, die zich bevrijd voelen en waanzinnige resultaten behalen met hun teams.

Pirke van den Elsen

Chief Digital Officer bij Van den Bosch

“Karianne en ik hebben elkaar ontmoet tijdens een opleiding die ik volgde. Het thema van de module die ze doceerde was ethiek. Geen onderwerp waar ik vooraf warm voor liep, maar Karianne’s unieke perspectief en persoonlijkheid maakte dat ze een blijvende indruk op me maakte. Jaren later heb ik Karianne benaderd om het business model van een on-line platform aan haar voor te leggen. Eigenschappen van Karianne als ethisch, principieel en moreel kompas waren me bijgebleven. We hebben een half uurtje gesproken over de duurzaamheid van het business model. Een platform dient voor iedere belanghebbende waarde te genereren op de lange termijn: kopers, verkopers, personeel en aandeelhouders. Het is grappig om te constateren dat Karianne, zonder enige inhoudelijke kennis van onze sector, snel tot de kern kan komen. Om je vervolgens met praktisch advies weer op weg te sturen.”

Astrid Ton

Directeur Hadza interim management

“Ik ontmoette Karianne via LinkedIn, ze reageerde op een post van mij. We maakten een afspraak en op een hele leuk manier reflecteerde ze op wat ik zei. In een filmpje legde ze de vinger precies op de zere plek, en tegelijkertijd was ze heel respectvol. Ze nodigde me daarop ook uit voor een Lunch&Learn-sessie met een aantal anderen. Hoe zij over persoonlijk leiderschap praat, sprak mij heel erg aan. Ik heb daarop een 1-op-1 dagdeel geboekt met haar. Daarin wilde ik me richten op mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Ik heb een wat a-typisch CV, ik ben 57 jaar en vaak kom ik er niet tussen. Eerder dit jaar had ik een vervelende ervaring, waardoor ik een knauw had gekregen. Karianne liet me inzien dat ik in het voortraject al een aantal signalen had genegeerd. Ze gaf me hele goede handvatten om weer te vertrouwen op mijn intuïtie en leerde me hoe ik het best met iemand de verbinding leg in een sollicitatiegesprek. Wat ik zo mooi vind aan Karianne is dat ze spiritueel is, maar tegelijkertijd met beide benen op de grond staat. Dat past bij mij en ik zou haar ook aan iedereen aanbevelen die er open voor staat om aan zichzelf te werken.”

Esther SMIT

HR-manager bij Zetacom 

‘Ze is anders, ze is raar, gek en ze ziet je écht’ 

De eerste keer dat ik Karianne ontmoette, raakte ze me. Ze noemde iets wat ik alleen tussen de regels door noemde en zij pikte dat direct op. Tijdens een seminar van een dagdeel zijn we dieper ingegaan op thema’s waar ik tegenaan liep. Ik had vrij scherp voor ogen waarover het moest gaan: een patroon dat ik bleef herhalen, waardoor ik steeds harder ging werken in plaats van slimmer. Daarnaast maakte ik me tijdens presentaties veel kleiner dan nodig en ondanks presentatietrainingen werd dat steeds erger. Ik klapte echt dicht voor een groep. 

Binnen de sessie hebben we die onderwerpen weten te tackelen. Ik ben er gewoon van af. Het is superknap hoe Karianne dat voor elkaar krijgt. Ze prikkelt je met gekke vragen, waardoor je gewoon uit je hoofd moet stappen. Dan vraagt ze opeens: ‘Wat voor kleur heeft woensdag?’ ‘Weet ik veel, paars!’ antwoord ik. Hilarisch. Ze is ook een beetje zweverig, en dat benoemt ze ook, terwijl de coaching tegelijkertijd verbazingwekkend praktisch is. Karianne is anders, ze is een beetje gek, raar en ze ziet je écht. Ze gaat dicht bij je zitten. Om dat te kunnen accepteren, heb je een bepaalde moed nodig. Als je die hebt en je houdt niet van standaard, dan gaat Karianne je heel ver brengen.’  

Wil jij ook inspirerend zijn tussen de hakken en stropdassen?

Zorg dan dat je mijn maandelijks berichten krijgt die ook jou gaan inspireren en ontvang mijn gratis e-book met 4 kritische spiegelvragen om je inspiratie weer op gang te helpen. 

You have Successfully Subscribed!