1-op-1 Leiderschaps programma

Elk jaar coach ik slechts een handjevol directeuren en beslissers 1-op-1

Deze tijd maakt je bewust. Het maakt je bewust van hoe je de dingen normaal gesproken aanpakt en wat je al een tijdje voelde, maar geen tijd voor had: je voelt dat jij en het bedrijf, jij en het MT/DT uit elkaar gegroeid zijn, dat het je geen voldoening geeft. Je wilt wakker geschud worden.

Herken je dit?

  • Je kent het spel, je weet hoe de belangen liggen. Je schakelt en analyseert snel en durft door te pakken. Alleen dat spel, dat spel wordt gespeeld op de bestaande regels. Je kent ze en weet ze. En ze geven je een korte adrenaline stoot door de successen die je daarmee boekt. Het is verslavend. En het geeft je GEEN voldoening. Het voelt inmiddels als een wurgend maatpak. Dat past je echt niet meer.
  • Voel je steeds meer de behoefte om je als tegendraadse puber een keer in je spijkerbroek binnen te lopen om de boel eens op te schrikken en wakker te schudden. Maar ja wat bereik je daar dan weer mee? Waarschijnlijk niets.
  • Je probeert te inspireren, maar de manier waarop je het nu doet, werkt niet (meer). Het kost je op een of andere manier moeite om te inspireren en dat herken je niet van jezelf. Wees eens eerlijk, vind je jezelf nog wel inspirerend? En hoe kun je jezelf dan als inspirerend leider neer zetten? Niet toch? Ben jij in je acties die vernieuwer, die aanjager, nog altijd degene die gaat voor…….
  • Je aandacht is versnipperd. Je vindt zoveel dingen leuk. En op de een of andere manier houd je dat in stand.  Je hebt ook wel genoeg zelfvertrouwen om te weten dat je al die dingen tot een succes brengt, Alleen het kost je te veel van jezelf.
  • Wees eens eerlijk als je om je heen kijkt tijdens een MT/DT, lijkt het wel alsof ze een andere taal spreken. Kun je eigenlijk nog amper inspiratie of commitment voelen voor de doelstellingen en het proces.. Jij en zij voelen niet meer waar het nu eigenlijk in essentie om draait. Soms voelt het alsof je in de tweede Kamer zit in plaats van in een directiekamer. En je wilt je niet meer lenen voor ‘politieke spelletjes’. 
  • Eerlijk is eerlijk. Alhoewel je al een tijdje voelt dat je hier niet meer hoort is het ook een enge gedachte om je plek in de organisatie of je carriere kwijt te raken. Waar je zo hard voor hebt gewerkt. Toegeven aan je gevoel voelt  als …..ja hoe voelt  dat eigenlijk. Je hebt wel een aantal ideeën wat je kunt gaan doen, zoals naar een andere organisatie, als zzp-er aan de slag of nog even volhouden.  Je twijfelt of dat het gaat oplossen. 
  • En de wereld om je heen geeft je de feedback dat je bevoorrecht bent. Je zoekt, past je aan, gaat door. Het lijkt allemaal fantastisch. Maar je haalt er geen voldoening en geluk uit. 

En wake-up call:

Als je jezelf niet eens kunt zijn, hoe kun je anderen dan inspireren. 

Hoe zou het voor je zijn als?

Je van jezelf mag zijn wie je werkelijk bent als mens en in je functie. Dat je het niet nodig hebt om nodig te zijn. Dat je echt gaat staan voor wie je bent. Als je weet wie je bent en wat je waarde is, volgt de rest vanzelf.

Dat je (en niet door gesprekken of trainingen of een opleiding) mensen echt inspireert door ze te laten doen wat nodig is voor jezelf en het bedrijf. Je jezelf weer mega inspirerend vindt, dat de woorden die je gebruikt jouw woorden zijn. Daarmee ben je een inspirerend leider.

Dat je niet meer akkoord gaat met een gemiddeld maatpak, dat je hier bent voor meer. Dat je weet wat dat meer is en ook hoe je dat dagelijks kunt leven.

Je gaat het voorleven en bent daarmee de inspirator die je wilde zijn. Je hoeft mensen niet meer vragen om je te volgen, dat doen ze vanzelf. Zonder harder te werken. Dat is leiderschap

Dat je grip op de organisatie hebt door je oprechtheid en echtheid. Eén van de belangrijkste redenen dat je maatpak schuurt, is omdat je je niet bewust bent van een aantal grote kwaliteiten van jezelf. Je hebt ook kwaliteiten die je niet graag laat zien. Je hebt toch een beeld van jezelf hoe je graag wilt overkomen. Hoe zou het voor je zijn als wie je bent gelijk is aan hoe je overkomt. Dat geeft veel rust.

Dat je gaat werken volgens jouw waarden, normen, voorwaarden en richtlijnen. Je hebt duidelijk wat jouw waarden en voorwaarden zijn waarop je wilt werken. Jouw persoonlijke waarden liggen in lijn met de organisatie waarden, waardoor je daar met gemak jezelf kan zijn. De organisatie past namelijk bij je.

Dit alles kan.

Dit is geen utopie.

Ik kan je leren hoe je jezelf kan zijn in de pakkenwereld met mijn programma. Dat speciaal geschikt is voor directeuren in Nederland, die graag hun eigen principes en waarden willen leven. Dat uniek is vanwege dat ik anders ben, beetje raar en ik zie je écht’. Alles waartoe ik je ga laten bewegen past bij jou. Met mij als je persoonlijke coach en mentor ga ik met je aan de slag om alle bovenstaande dingen te realiseren.) 

Inhoud van het programma

Krijg toegang tot mij als jouw persoonlijke sparringpartner en coach. Goudeerlijk. Met een onafhankelijke blik. Het coachprogramma bestaat uit een vaste structuur. De inhoud wordt op maat gemaakt, zodat het bij jou  past. 

6 maanden coachprogramma, 1-op-1 begeleiding door mij.

Z

Start sessie van 2 uur, waarin we alle aspecten van je huidige situatie doornemen. We leggen alles op tafel, bepalen je doelen voor de komende 6 maanden en hebben in kaart op welke momenten jij jezelf saboteert.

Z

4x 1 uur persoonlijke coaching op locatie of online

Z

2x dagdeel samenkomen met al mijn klanten rond een leiderschapsthema.

Z

2x leiderschap expertsessie, waarin ik gasten uitnodig om hun visie op leiderschap te delen.

Z

Je bent onderdeel worden van mijn leiderschapsmastermind. Daarin zitten leidinggevende met ervaring, waardoor je hen kunt gebruiken om vraagstukken voor te leggen waar je tegenaan loopt, maar ook vragen hoe bepaalde dingen in hun organisatie geregeld zijn.

Z

Op werkdagen onbeperkt email en whatsapp contact met mij

Z

Bonus: video over intuitie als belangrijke leiderschapsvaardigheid om snel tot de kern te komen in gesprekken en snelle besluiten te nemen

Z

Bonus: vacature check. Ik geef persoonlijke feedback op 1 vacaturetekst om te zien of die bij je past en bij de organisatie, zodat je de juiste mensen aantrekt.

Na afloop van het programma

Als je in de spiegel kijkt, zie je weer een geinspireerd mens en dat voelt bevrijdend

Je zet inspirerend leiderschap in, waardoor je jezelf en anderen aanmoedigt en stimuleert tot briljante resultaten

Je zegt wat je wilt zeggen en je weet heel goed de consequenties ervan te dragen, waardoor alle zaken boven tafel komen, zodat je effectief en efficiënt bestuurt. Je houdt tijd over, zeg maar;-)

Je weet wie je bent, wat je voelt en waar je voor staat, zodat je weer die aanjager, vernieuwer en pionier bent in de organisatie en waardoor je maximaal resultaten bereikt.

Selectie

Ik wil graag zeker weten dat dit programma bij jou en jouw maatpak past. Je bent niet nieuw in de wereld van coaching, je hebt er wel wat van geleerd. Maar je bent er ook niet wild enthousiast over.  Je wilt resultaten aan het einde van een coachtraject. Voor mij geldt hetzelfde. Ik ga all-in in dit traject en daarom wil ik in zo’n intensief traject  niet met iedereen werken. Alleen met degenen die dit heel graag willen, de verandering willen maken, het eng vinden en tóch doen. Dus voordat je instapt in dit traject wil ik zeker weten dat dit voor jou beste traject is dat ik je kan bieden. Ik zal je helemaal zien en ook zorgen dat jij jezelf helemaal gaat zien. Ik geef je altijd eerlijk en oprechte antwoorden en feedback, wat soms ook als een kritische noot kan worden ervaren. Maar zo ben jij ook!

Dus ben jij de directeur die zijn/haar succes wil versnellen én begrijpt dat je daarvoor serieus in jezelf moet investeren. Dit coachprogramma wordt alleen een succes als we beide 100% gecommitteerd zijn.  Dat gaan we samen bespreken, neem contact met me op.

Ik nodig je uit

Klik hieronder en vul jouw gegevens in, dan trek ik een half uur van mijn tijd uit om samen met jou uit te zoeken of en hoe ik je het beste kan helpen. Daarna ben je volkomen vrij om met me te gaan werken, of niet. 

Deze mensen gingen je voor…

 

Inspirerende mensen, die zich bevrijd voelen en waanzinnige resultaten behalen met hun teams.

Ron Kwakkelaar

Operationeel directeur Sandd 

Via mijn leidinggevende kwam ik in contact met Karianne. Ik had destijds al een coach, maar ik heb toen voor Karianne gekozen: zij heeft de gave om in heldere woorden heel snel de vinger op de zere plek te leggen en te begrijpen hoe de hazen lopen op mijn werk.

Lees verder

CEO

Farmaceutische Industrie

De eerste keer dat ik Karianne ontmoette, raakte ze me. Ze noemde iets wat ik alleen tussen de regels door noemde en zij pikte dat direct op. Tijdens een seminar van een dagdeel zijn we dieper ingegaan op thema’s waar ik tegenaan liep. Ik had vrij scherp voor ogen waarover het moest gaan: een patroon dat ik bleef herhalen, waardoor ik steeds harder ging werken in plaats van slimmer. 

Lees verder

SHARON SMIT

Directeur RPAnhn (samenwerkingsverband voor een werkende arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord) 

‘Ik ontmoette Karianne vorig jaar tijdens mijn master aan de Tias Business School. Zij gaf les in ethiek en ik vond de wijze waarop zij lesgaf erg prettig. Afgelopen januari heb ik meegedaan aan haar masterclass. Ik ben bezig met mijn eigen ontwikkeling en ik vind het belangrijk om als leider in mijn kracht te staan.

Lees verder