1-op-1 Leiderschap en Business coaching

Elk jaar coach ik slechts een handjevol directeuren, pioniers, business owner of beslissers 1-op-1

In deze samenwerking zetten we in op geldstromen,
je bedrijf strategisch slim optimaliseren en finetunen,
en je geluk in je leven vergroten.

\

Geld stroomt in de organisatie en komt op de juiste plekken, zodat het bijdraagt aan de change die je wilt brengen

\

Je omzet groeit razendsnel met gemak

\

De kansen en de mogelijkheden om simpel en slim je resultaten te halen, gaan we versnellen

\

Je kiest voor geluk voor jezelf en je omgeving, waardoor je een aantrekkelijke werkgever bent om voor te werken.

Je luistert al naar je intuitie en vergroot je vertrouwen hierin voor al je resultaten in business en je leven, zoals deze onwijs succesvolle leiders:

 

Garry Pieters

Internationaal bestuurder

Heel veel plezier en success met je initiatieven en onze paden kruisen nog wel een keer.Ik wilde mezelf ontwikkelen als een mentor. Ik wil iets terug doen voor de maatschappij. Ik ben waar en wie ik ben (thuis). Ik roep ik ben de gelukigste man ter wereld. Op die reis heb ik heel veel geleerd door te kijken, luisteren, leren en te veranderen. De verbeteringen die ik persoonlijk en professioneel doormaak zijn bewuster en meer van ‘kwalitatieve’ aard. Ik dank je nogmaals voor je openheid, hulp en adviesen, ik heb veel van je geleerd (direct en indirect).

Maartje Blijleven

Digital Community Leader bij We Love Communities

Scherp, analytisch en intuïtief, dat zijn de eerste woorden die bij me opkomen als ik denk aan Karianne Kalshoven. We kennen elkaar via een business mastermind waar we allebei onderdeel van zijn. Zelf ben ik digital community expert en mijn bedrijf en team groeien exponentieel hard. Ik was op zoek naar goed personeel, maar waar vind je die? Dat kostte me veel tijd, tijd die ik niet had. Karianne had toen het geniale idee om mijn bedrijf ook als community te zien. Kende ik nog niet iemand in mijn netwerk die bij mijn community pastte? Vanuit die invalshoek kwamen er ineens allemaal namen bij me op en binnen een dag had ik die nieuwe medewerker gevonden. Iemand die echt goed bij mijn bedrijf past. Zonder Karianne was me dat niet gelukt. Dit is maar een van de vele voorbeelden die ik kan noemen als het gaat om de creatieve ideeën die Karianne heeft. Bovendien is het erg fijn om met haar te werken. Als je op zoek bent naar een professional die je snel helpt groeien, vlijmscherp is in haar analyses en een meester in omdenken, dan kan ik Karianne van harte aanbevelen.

Frank Boon

De leider van Nederland over Passie

 

Ik help je om samen versneld jouw resultaten te behalen


De weg er naar toe is met pleasure en integer

Geloof en vertrouwen dat al je resultaten en doelen haalbaar zijn en we zetten in op meer.

Anderen gunnen jou je succes, alle jaloersie verdwijnt sneller en sneller.

Je hebt internationale ambities en die vragen nu je focus en tijd.

Je hebt rust en ruimte om je business te finetunen

Je bent een snelle denker en je brent jouw zienswijze slim en snel over, zodat je medewerkers met je mee kunnen

Je hebt happy medewerkers, die bijdrage aan de organisatie resultaten

Je intuitie is je leidraad om je besluiten te nemen, waardoor geld naar je toe stroomt

Wil je als leider jouw resultaten versneld halen?

Vraag hier een gesprek aan! Samen bespreken we de mogelijkheden die het best passend zijn voor jou en je business. Dan verkennen we samen wat de wensen zijn voor jou en de business om de resultaten met lichtjaren te versnellen.

meer dan 1000 leiders gingen je voor

 

Zoals deze inspirerende en authentieke leiders:

Ron Kwakkelaar

Operationeel directeur Sandd 

Via mijn leidinggevende kwam ik in contact met Karianne. Ik had destijds al een coach, maar ik heb toen voor Karianne gekozen: zij heeft de gave om in heldere woorden heel snel de vinger op de zere plek te leggen en te begrijpen hoe de hazen lopen op mijn werk.

Lees verder

CEO

Farmaceutische Industrie

De eerste keer dat ik Karianne ontmoette, raakte ze me. Ze noemde iets wat ik alleen tussen de regels door noemde en zij pikte dat direct op. Tijdens een seminar van een dagdeel zijn we dieper ingegaan op thema’s waar ik tegenaan liep. Ik had vrij scherp voor ogen waarover het moest gaan: een patroon dat ik bleef herhalen, waardoor ik steeds harder ging werken in plaats van slimmer. 

Lees verder

SHARON SMIT

Directeur RPAnhn (samenwerkingsverband voor een werkende arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord) 

‘Ik ontmoette Karianne vorig jaar tijdens mijn master aan de Tias Business School. Zij gaf les in ethiek en ik vond de wijze waarop zij lesgaf erg prettig. Afgelopen januari heb ik meegedaan aan haar masterclass. Ik ben bezig met mijn eigen ontwikkeling en ik vind het belangrijk om als leider in mijn kracht te staan.

Lees verder